Категорії
Новини НАТО

17 найменувань бомбардирів і НАТО – Новини, Лайме – Vizion Plushttp://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Kosovo shënon ketë te enjte 17-vjetorin e nisjes se bombardimeve te NATO-s mbi ish-Jugosllavi, qe i dhanë fund reprepressionit serb te udhëhequr nga Sllobodan Milloshevic. Avionët lëshuan bombat e para mbi shënjestrat e ushtrisë serb pak përpara orës 20:00 до 24 marsit 1999, pas urdhrit the секретарит для përgjithshëm te ne atë periudhe, Havier Solana. 78 dite nga bombardimet, Milloshevic u dorëzua ne qershor te 1999, герцог пранур Marrëveshjen e Kumanovës. Pas bombardimeve u krijuan kushtet për kthimin e shpejtë të rreth 1 мільйон shqiptarëve të Kosovës, të cilët autoritetet serbe i kishin dëbuar me dhunë, kryesisht në Shqipëri e Maqedoni. Mbi 12 Mijë të враrë, 2 mijë persona të pagjetur dhe mbi 800 mijë të dеbuar nа Косово, іште bilanci në nеrеz і конфліктувати nо Kosovë. 10 годин, Kshshlili Sigurimit і Kombeve до Bashkuara miratoi Rezolutën 12 44, мені потрібні адміністратори з питань управління, а також з метою отримання OKB-së Kosovë та fuqizoi praninë ushtarake të KFOR-it. Misioni paqeruajtës i NATO-s, KFOR-i, ende qëndron në Kosovë dhe ndihmon në transformimin e mëtejshëm të Forcës së Sigurisë. Косово, ні партнером у мене не є бажання, це стосується інституту та веб-сайтів, а також з 17 по 17 вересня 2008 року, з візитом у 2008 році.