Категорії
Новини НАТО

Asambleja parlamentre e NATO-s – News, Lajme – Vizion Plushttp://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Перш за все, Asambleja Parlamentare і NATO-s, зробіть pahvilloje punimet ne kryeqytetin shqiptar ne Tirane ne fund te këtij muaji. Socialisti Pandeli Majko, i cili eshte kryetari and delecionit shqiptar, ka sqaruar detajet e ketij activetees, ku do t marrin pjesre rreth 700 pjesëmarrës nga vendet anëtare to NATO-s, vendet vëzhguese, vendet partnere, Parlamentiil jali, OSBE Європа. "Shqipëria si vend antar and NATO-s ka nderin që të mikëpresë asamblenë parlamentare. Disa dekada më parë, Shqipëria ishte pjesë e Traktatit t Varshavës, dhe më pas një nga vendet më të izoluara në Europë. Mbajta e asamblesë parlarere to NATO-s në tiranë është një cilësi e asaj që ka ndryshuar në statusin ndërkombëtar të Shqipërisë ”. jonë ka në të ardhmen e afërt dhe të largët.