Категорії
Новини НАТО

Новини Ora – Планета НАТО на треговій кулі зробить КучевуПідписатися на Новини Ora News http://bit.ly/1s5j7UT
Зоряно і НАТО, Пірс Казалет проклав план НАТО і планував інвестувати 51 мільйон євро, щоб модернізувати базування і створити Кучерівський Шкіпрі.

"Paratë do të shkojnë drejt përmirësimit të infrastrukturës në bazë, përfshirë edhe depot and karburantit" ka thënë Cazalet për ATSH.

Фінансові послуги про програму та програмування для інвестування підписання НАТО з НАТО, які складаються в проекті, створені для продажу, і продавець відмовляється від мене в НАТО. Програма програми "Європейська пісня" фінансується для отримання НАТО з НАТО і не містить цілих 29 внесків.

Përmes këtij projekti, i cili pritet të nisë brenda këtij viti, Kuçova do të shërbejë si bazë mbështetëse për NATO-n për furnizim ajror; mbështetje logjistike; mbështetje për police-imin ajror; si dhe trajnime dhe stërvitje të Aleancës.

Kuçova do të shërbeje gjithashtu edhe si bazë kombëtare për Forcën Ajrore Shqiptare.

Зрозуміло, що лексоні: http://oranews.tv/article/nato-tregon-planet-ku-do-te-inevstoje-ne-kucov .