Категорії
Новини НАТО

Переглянути американські пропозиції: Іранські країни – Новини, Лайме – Візіон Плюсhttp://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Nga Tirana gjenerali amerkan Michael Barbero i cili ka qenë pjesë e operacionit për lirine e Irakut, ka deklaruar se nuk do të këtë një conflikt global pas tensenione mes Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Iranit. të Mbrojtjes, gjenerali Barbero vuri në dukje se edhe Shqipëria është në rrezik për shkak se është një vend mik i SHBA-së. NATO duhet to intenzivifyy mbështetjen and operacioneve në Irak. НАТО është një aleancë që vaddon të jetë e rëndësishme dhe vepron në mënyrë të përshtatshme. Mendoj që NATO do t reagojë ndaj çfarëdo lloj sulmi do ti bëhet ndonjë prej shteteve anëtarë të sajt, Fatkeqësisht çdo mik i SHBA apo aleati ynë mund të shikohet si një shënjestër. Për këtë vigjilenca është mjaft e rëndësishme veçanërisht në fushën kibernetike, pasi Irani ka disa aftësi mjaft të sofistikuara për sulmet kibernetike. Për këtë arsye Shqipëria duhet të tregohet mjaft vigjelinetë në përpjekjet kundër terorizmit dhe kundër sulmeve kibernetike. ” politikeKreret e shtetit por edhe lideret e partive policy u rreshtuan ne krah te Shteteve të Bashkuara pas vrasjes se gjeneralit Sulejmani dhe danuan ne nje ze sulmet e Iranit mbi bazat ushtarake amerkane. .