Категорії
Новини НАТО

Новини Ora – Kodheli pret homologen maqedonase: Shqipëria mbështet anëtarësimin në NATOПідписатися на Новини Ora News
Ministrja e Mbrojtjes së Maqedonisë, Radmila Shkerinska-Jankovska, ka realizuar visitën e parë në Shqipëri.

Ні церемонія та виконання, Міністерство shqiptare Mimi Kodheli theksoi se Shqipëria робити tb mbështesë qeverinë і Shkupit në інтеграмін НАТО.

Kodheli: Vlerësojmë dhe nxisim në vazhdimësi përpjekjet dhe punën e Maqedonisë për reformat në fushën e mbrojtjes. Shqipëria, є його команда НАТО, не має нічого іншого, і Maqedonisë për t'iu bashkuar Aleancën. Në mbështetjen që ne i japim plotësisht aspiratave euro-Atlantike të popullit maqedonas dhe përgjithësisht të vendit tuaj janë ato që ju dini por që do të vazhdojnë. Ви не хочете, що вам потрібно зробити, ви матимете на увазі Maqedoninë në rrugën і веб-сайт для захисту НАТО.
Зрозуміло, що лексоні:
http://www.oranews.tv/vendi/kodheli-pret-homologen-maqedonase-shqiperia-mbeshtet-anetaresimin-ne-nato/