Категорії
Новини НАТО

Македонія BE BE та НАТО – Верхній канал Албанії – Новини – ЛаймеShqiptarët dhe maqedonasit nuk ndajnë qëndrime të njíjta rreth anëtarësimit tе Maqedonisë në Bashkimin Європейський.